Български (България)English (United Kingdom)

Любов и милосърдие в действие!

There are no translations available.

alt

Като хора, които сме познали Божиите любов, милост и ежедневна грижа към нас, дарявани ни от нашия Небесен Отец , дори и без да сме ги заслужили, ние вярваме, че Бог ни благославя, за да бъдем и ние за благословение на другите (защото „По-блажено е да дава човек, отколкото да получава" – Деяния 20:35).

Именно затова Християнска църква „Ел Шадай" – София организира дарителска кампания в помощ на две групи деца: деца с аутизъм и деца, лишени от родителски грижи. Имаме две конкретни места, към които ще насочим нашата помощ: Център за социална рехабилитация и интеграция на лица с проблеми от аутистичния спектър и Дом „Св. Иван Рилски" за деца от 3 до 7 год.

Това, което е необходимо да бъде закупено за Центъра са детски енциклопедии, образователни детски книжки и книжки с приказки по конкретен списък, даден от тях.

В Дом „Св. Иван Рилски" имат нужда от памперси, мокри и сухи кърпички, перилни и почистващи препарати и най-вече - от голяма готварска печка.

Скъпи приятели, споделяме тези неща с Вас, за да може всеки един, който има на сърце и е благоразположен, да се присъедини към тази наша инициатива.

Любовта на Господа не е голословна, тя е жива и деятелна – Той даде Единствения Си Син за нас. Ние вярваме, че сме ръцете на Исус Христос на земята, които да се протегнат към нуждаещите се. Като синове и дъщери на Всемогъщия Бог, ние искаме да показваме Неговата любов на хората – особено на тези, които отчаяно се нуждаят от помощ.

Вярваме, че Бог ще промисли за нуждите на тези деца, но също така вярваме, че Той ще снабди нуждите им чрез всеки един от нас – Неговите деца, чрез лептата, която всеки един ще даде.

В срок до 15 декември можете да изпратите финансовата си помощ на следната сметка в лева: (IBAN) BG07FINV915012BGN0GL1T ; ID: 000056760, Първа Инвестиционна Банка, България, София 1233, клон „Опълченска"; или да я донесете лично всяка неделя от 15:30 до 19:00 ч. в конферентната зала на хотел "Ганеша" с адрес: ж.к. Гео Милев (община Слатина), ул. Александър фон Хумболт 26, на 150 м. от хотел "Плиска".

Бихме искали да Ви уверим, че в края на кампанията, ще направим обстоен отчет за събраните и разходени средства.

За повече информация: 0895 48 94 65

И нека цялата слава и почит бъдат само за Него!

  • Обновени вярващи - д-р Джон Полис
  • Божията пълнота - д-р Джон Полис
  • Божията воля за теб е съвършено здраве - д-р Джон Полис
  • Първият ни албум с хваление и поклонение!
  • Стикер "Исус Христос е Господ на България!"
WELCOME TO US ! SUNDAY – 5.00 pm - Conference Room, Hotel "Kibella", Sofia
Contact Us: (+359) 895 48 94 65 E-mail: el_shaddai@abv.bg